Reviews

Van bruidsparen die jullie voor zijn gegaan

Wij zijn op 17 september getrouwd bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Jeroen heeft daar voor ons gedraaid. Hij heeft goed geluisterd naar onze muziekvoorkeuren en aangevoeld wanneer welke nummers het beste zouden uitkomen. De sfeer was daardoor echt fantastisch en iedereen stond te dansen en te springen. We hadden een openingsdans, gevolgd door een soort groepsdans, waarbij het de bedoeling was dat de overige gasten zouden aansluiten. Deze overgangen verliepen erg goed en zorgden dat iedereen er meteen lekker in zat. We kunnen niet anders zeggen dan dat we erg blij waren met Jeroen. Mede dankzij hem hebben we een geweldige bruiloft gehad!
Reviews
Roy & Robin
Wij hebben voor ons trouwen gebruik gemaakt van de DJ's van Jerome Valento. We hebben erg goed contact gehad voor het feest. We werden goed geïnformeerd van tevoren en konden alle wensen doorgeven via een persoonlijk gesprek vooraf. De DJ tijdens het feest zorgde voor een goede sfeer en paste zich goed aan de situatie aan. Wij zijn zeer tevreden over de DJ's. Bedankt voor het verzorgen van de goede sfeer tijdens het feest!
Reviews
Juul & Andrea
Onze trouwlocatie Hoeve Kindergoed in Ermelo heeft ons in contact gebracht met Jeroen. Van begin af aan was het contact goed.  Jeroen draaide bij ons niet zelf, maar we hebben wel alles met hem geregeld. De DJ was ook top. Borrel en eten gingen geleidelijk over in het feestje en dit werd allemaal goed aangevoeld en van geschikte muziek voorzien. We wilden graag buiten blijven en om geluidsoverlast te voorkomen had Jeroen voorgesteld om silent disco headsets te regelen. We vonden het best spannend of dat een succes ging worden, maar uiteindelijk werd het een geweldig feestje! Al met al een hele goede ervaring, heel blij mee!
Impressies
Peter & Els
"Wij hebben een fantastische avond gehad, mede dankzij deze geweldige DJ's. Er was een goede communicatie en de sfeer werd heel goed aangevoeld. Het was ook leuk dat er ruimte was voor verzoeknummers. Het was een onvergetelijk feest!"
Thom & Didi
Thom & Didi

Willen jullie na het lezen van deze reviews, meer weten?