Over ons

Jerome Valento - Een Reis door de Wereld van DJ’s en Muziek

Over ons - Jerome Valento DJ's

Bij Jerome Valento richten we ons op het creëren van magische momenten op bruiloften, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes. Met een schat aan ervaring en een gezamenlijke geschiedenis van meer dan 1000 evenementen over de hele wereld, zijn we vastberaden om de sfeer te zetten voor jullie speciale dag, evenement of uitje.

Wij leveren complete shows, van muziek tot licht en geluid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten van de muzikale reis die we voor je hebben samengesteld.

Jerome Valento - Waar muziek en emotie samenkomen om onvergetelijke momenten te creëren. We kijken ernaar uit om samen met jou de volgende stap in jouw muzikale reis te zetten.
Jerome Valento - Waar elk feest speciaal wordt!

Onze reis begon met de passie en ambitie van één man: Jeroen Silkens. DJ Jerome. Als een jonge en veelbelovende DJ zette hij zijn eerste stappen in de muziekwereld op slechts 15-jarige leeftijd, draaiend met niet veel meer dan een laptop op een bescheiden examenfeestje. In dat beslissende moment ontstond een vonk die zou uitgroeien tot een indrukwekkende muzikale reis.

Jerome’s muzikale avontuur bracht hem naar onvoorstelbare hoogten. Hij deelde het podium op het feest van dan de legendarische Armin van Buuren op het befaamde "A State of Trance" evenement in 2011. Niet alleen draaide hij muziek voor de massa, maar hij bracht ook zijn eigen platen uit bij verschillende vooraanstaande platenlabels, wat zijn veelzijdigheid en talent benadrukte. Tracks Reflow en Maximum Speed.

Naarmate zijn carrière vorderde, begon Jerome te realiseren dat de dynamiek van de "clubwereld" niet helemaal in lijn was met zijn visie. Met optredens in Rusland, Australië en Griekenland wilde de wereld van de muziek betreden op een manier die toegankelijk was voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Dit leidde tot de geboorte van ons DJ-collectief: Jerome Valento DJ’s.100+
Bedrijfsfeesten
1000+
Bruiloften
100+
Workshops
Boek Nu

Neem contact op!

Vragen?

Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.