Bedrijfsuitje - DJ Workshop - Pub Quiz
Bedrijfsuitje - DJ Workshop - Pub Quiz
Bedrijfsuitje - DJ Workshop - Pub Quiz
Bedrijfsuitje - DJ Workshop - Pub Quiz

DJ Workshop

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsuitje, dan wil je uiteraard een impressie zien van wat je kan verwachten.

Brochure?

Feestelijke Sfeer:
Onze workshops zijn niet alleen educatief, maar ook leuk! Breng twee uur lang door in een feestelijke sfeer, omringd door geweldige beats en energie.

Aanpasbaar Aan Jouw Behoeft:
We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom kunnen we de workshop aanpassen aan jouw specifieke wensen, of het nu gaat om een kort bedrijfsuitje of een volledige dag vol muzikale ontdekkingen. Combineer het samen met een pub quiz aansluitend of een bedrijfsfeest, waar jullie DJ collega's tegelijkertijd hun skills kunnen laten zien.

Laat je team ervaren hoe het is om samen te werken, plezier te hebben en muziek te maken
Het is de perfecte manier om de banden te versterken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een bruisende en creatieve omgeving.Neem contact met ons op voor meer informatie en om je datum te reserveren. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de opwindende wereld van DJ'en!

Laat de Beats Los: DJ Workshop voor Bedrijfsuitjes
Voor we gaan oefenen met beatmixen bespreken we de basis:
- Uitleg draaitafel
- Wat is que, start, pitch, DJ set, mixer
- Hoe is het Vinyl geëvolueerd naar de digitale DJ sets van vandaag?
- Hoe is de muziek eigenlijk opgebouwd?

Ontdekde Magie van Muziek:
Boek Nu Onze DJ Workshop voor Jouw Bedrijfsuitje! 

Ben je op zoek naar een unieke en manier om teambuilding en plezier te combineren? Zoek niet verder! Onze DJ-workshop voor bedrijfsuitjes biedt jou en je collega's een onvergetelijke ervaring vol muziek, creativiteit en samenwerking.

Waarom zou je onze DJ-workshop kiezen?
Leer de Fijne Kunst van DJ'en: Onder begeleiding van ervaren DJ-instructeurs leer je de geheimen van het mixen, scratchen en beatmatchen. Geen ervaring vereist; iedereen kan meedoen!

State-of-the-Art DJ-Apparatuur:
We voorzien je van professionele DJ-apparatuur, zodat je meteen aan de slag kunt en je innerlijke DJ kunt laten stralen.

Team Building:
Ontwikkel communicatie- en samenwerkingvaardigheden terwijl je samen muziek maakt. DJ'en vereist teamwork, timing en synchronisatie, net als in een professioneel bedrijf.

100+
DJ Workshops
Boek Nu

We geven de workshops in heel Nederland
DJ workshops worden gegeven op een door jullie uitgekozen locatie. Dit kan bij jullie op kantoor zijn of de locatie waar jullie het bedrijfsuitje hebben gepland, zoals een café of restaurant. We nemen disco lampen mee om de ruimte wat meer aan te kleden

Wij regelen voor jullie de locatie
We draaien door heel Nederland en kennen locaties, daarom kunnen we voor jullie een geschikte locatie uitzoeken inclusief een hapje en een drankje.

Per 10 personen 1 DJ set en DJ workshopgever
Per 10 personen werken we met 1 professionele DJ set en 1 DJ Workshopgever / DJ Docent. Dit betekent dus dat grotere groepen ook mogelijk zijn. De workshop duurt 2 uur.

Bedrijfsuitje - DJ Workshop - Pub Quiz
Bedrijfsuitje - DJ Workshop - Pub Quiz
Bedrijfsuitje - DJ Workshop - Pub Quiz

Tarieven

Het tarief van de workshop hangt af van het aantal deelnemers

1 tot 10 deelnemers

DJ Docenten: 1
DJ Sets: 2

Prijs per deelnemer: 65 euro ex btw

11-20 deelnemers

Meest gekozen

DJ Docenten: 2
DJ Sets: 2 of 3

Prijs per deelnemer: 55 euro ex btw

21 of meer deelnemers

DJ Docenten: 1 per 10 deelnemers
DJ Sets: 3 - 4 of meer

Prijs per deelnemer: 45 euro ex btw

Pub & Pop Quiz

Herken jij het intro van Billie Jean? Weet jij de saxofoonsolo uit Baker Street? Naar welke steden neemt Gers Pardoel ons mee: “Ik neem je mee, neem je mee op reis. Ik neem je mee, naar _____ of _____?”. Maar ook: wat is het chemische element van stikstof? Wat is de hoofdstad van Madagaskar? Welke actrice speelde de hoofdrol in de filmserie “The Hunger Games”?

Laat je hersens kraken tot ze zeer doen en verbaas jezelf en je collega’s met je triviale kennis!

Over de makers:
De mannen van Jerome Valento hebben sinds 2008 hun eigen avond in het Goudse poppodium So What!, waarin zij hun eigen lekkere muzikale mix van smaakvol tot fout, van alternatief tot mainstream en van de jaren 50 tot nu aan het publiek serveren. Gedurende de jaren is de quiz ook naar buiten uitgebreid van alleen muziek, naar een volwaardige pubquiz met ook vragen over triviale kennis. Zij maakten al quizzen en rondes op maat voor bedrijfsuitjes, verjaardagen en diners op locatie.

Prijzen
50 personen / 18 per persoon
75 personen / 15 per persoon
80 personen / 14 per persoon
100 personen / 12 per persoon

Voor 2 uur
All- in,- benodigde materialen zoals:
2 Pub Quiz Hosts
Microfoons, geluid, presentatiemateriaal, vooraf bespreking met doornemen van de wensen van de klant die in de pop en pub quiz kunnen worden verwerkt (bedrijfsvragen bijvoorbeeld).

Ga de strijd aan met je collega’s en kroon jezelf tot de grootste (muziek)kenner van allemaal! De popquiz is niet alleen een ontspannen en gezellige manier van contact maken met medewerkers onderling, maar brengt zeker ook het fanatieke in elkaar naar boven. Op locatie verzorgen wij een op maat gemaakte quiz met ruimte voor eigen invulling. Wij leveren de materialen en de quizmasters, zodat jullie alleen maar onder het genot van een drankje je triviale kennis hoeven te testen.

De popquiz bestaat uit afwisselende rondes met muziekfragmenten en vragen over algemene kennis, visueel ondersteund beelden. De groep verdeelt zich in teams en deze gaan met elkaar de strijd aan voor leuke prijzen. Afhankelijk van de tijd en de locatie maken we een aantal rondes op maat, waarin jullie ook zelf vooraf vragen in kunnen brengen. Deze activiteit is uitstekend geschikt voor teambuilding, omdat de collega’s op een andere manier en in een andere samenstelling met elkaar competitief samenwerken. De quiz laat zich uitstekend combineren met een dansfeest na afloop!

Boek Nu

Brochure?

Neem contact op!

Vragen?

Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.