Onze DJ's

De DJ's voor jullie bruiloft!

Contact

DJ Jeroen

DJ Surleau

Onze DJ's

DJ Steven

DJ Rogier

DJ La Bas

DJ La Bas

Mark-Vain

DJ Mark

DJ Jeroen

Jerome Valento is zijn artiestennaam.

Even terug naar waar het ooit begon…

Op een examenfeestje van een klasgenoot op zijn zestiende. Na deze avond met een laptop en Virtual DJ op een feestje te hebben gedraaid, kocht hij zijn eerste DJ-set.

Daarna begon hij op de Utrechtse heuvelrug in lokale bars en cafés te draaien. Al snel draaide hij in Zeist in discotheken zoals Club New en Bommel. In 2013 tekende hij zijn eerste platencontract voor zijn eerste release Reflow. Hij heeft in 2010 gedraaid op A State of Trance in Den Bosch, een evenement van Armin van Buuren.

Jeroen is een echte allrounder en zijn specialiteiten zijn uptempo en housemuziek. Als DJ bruiloft dus gegarandeerd een feestje op je dansvloer.

Jerome Valento 4

DJ Surleau

Met een arsenaal aan verschillende muziekstijlen en zijn eigen mash-ups/bootlegs, zet hij jullie bruiloftsfeest op zijn kop! Hij specialiseert zich in de hits van nu en combineert ze met lekkere classics. Hierdoor gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer en beleef je van die echte ‘OHJA!-momentjes’.
 
Daan (DJ Surleau) begon als student met draaien in Utrecht draait sindsdien ook wekelijks bruiloften. Met jaren aan ervaring weet hij zowel jong als oud in beweging te krijgen. Vanaf de jaren ‘70 tot nu, met hits van over de hele wereld krijgt hij ook jullie gasten zonder twijfel aan het dansen!

DJ Steven

Steven is op jonge leeftijd geconfronteerd met de grote platencollectie van zijn vader. Steven besloot al snel zijn eerste DJ-set aan te schaffen en zich te richten op elektronische muziek.

Steven als DJ bruiloft draait dansbare platen van de jaren 80 en de muziek van nu in een lekker tempo achter elkaar door. Van Michael Jackson naar Nielson en van Abba naar DJ Jean.

Steven staat bekend als DJ die letterlijk álle stijlen op een vlot tempo vloeiend in elkaar over laat gaan. Dit zorgt er voor dat iedereen op de dansvloer het naar zijn zin heeft! Steven heeft meer dan 500 bruiloften gedraaid als DJ bruiloft!

Impressies

DJ Rogier

Onze DJ's

Rogier is een allround DJ die van vele muzikale markten thuis is. Hij begon 20 jaar geleden in poppodium So What! in Gouda met plaatjes draaien en heeft sindsdien ruime ervaring opgedaan met feesten in alle soorten en maten en dus ook als DJ bruiloft!

Muziek is zijn bakermat. Rogier leeft en ademt muziek! Naast het draaien als DJ, werkt hij ook als muziekdocent op een middelbare school, is hij actief als workshopleider en organiseert hij zijn eigen popquiz.

Hij weet hoe hij een publiek moet vermaken en zal dus zeker kunnen zorgen voor een fijne sfeer bij jullie trouwfeest.

DJ LaBas

Op de basisschool draaide hij op zijn 11e zijn eerste schoolfeest. Nu draait hij alweer enige jaren mee. Van voetbalclubs, café’s tot aan bruiloften en feesten. Ondanks zijn (jonge) leeftijd draait hij op feesten voor jong en oud. DJ La Bass is allround en maakt van iedere gelegenheid een feest.

DJ La Bas

DJ Mark

Mark-Vain

Mark is een allround DJ die al vele feestjes, bruiloften en kroegavonden op zijn naam heeft staan. Houdt niet van ouwehoeren door een microfoon, houdt er wél van ervoor te zorgen dat jouw gasten aan het dansen blijven. Hij kent alle oude klassiekers en wisselt die af met de muziek van nu. Vindt het ook leuk om het alternatieve randje op te zoeken. Hij deinst er niet voor terug om Rob de Nijs’ ‘ Banger Hart’ naadloos te mixen met James Hypes ‘Ferrari’. En of je nu wilt eindigen met ‘Born Slippy’ of liever met ‘Het Laatste Rondje’, Mark kent ze allemaal. Klinkt goed, toch?! 😉

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze DJ's?